Valjasta tarinat käyttöösi

Maailmassa on lukematon määrä tarinoita, jotka yksinkertaisesti odottavat kertojaansa. Aiheiden vähyys ei liene este yhdenkään seuran viestinnälle. Suurempi ongelma syntyy, kun alamme miettimään keinoja kiinnostavan sisällön luomiselle.


Katsoja kyllä tunnistaa aitouden. Kuuntele ihmisiä omassa seurassasi. Jokaisessa joukkueessa on hahmoja, jotka raatavat kentän laidalla päivästä päivään, voimavaranaan vain rakkaus lajia kohtaan. Ihmisillä on uskomattomia tarinoita, jotka ovat vuosien varrella hautautuneet lippuarvontojen ja markkinointitekstien taakse. Valjasta ne käyttöösi. Teet koko urheilukansalle palveluksen.


Neziri Sports on yhteistyössä TPS:n kanssa luonut uuden dokumenttisarjan, jonka tarkoituksena on avata katsojalle jalkapallo-organisaation arkea. Sarja seuraa merkittävän suomalaisen seuran toimintaa ottaen katsojan osaksi kaunistelemattomia ylä- ja alamäkiä. Ensimmäinen jakso on nyt julkaistu TPS:n eri sosiaalisen median kanavissa. Jatko on nyt varmistunut ja lisää Mustavalkoista kaupunkia on luvassa vielä tämän kesän aikana.

28 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki